Бочко Ви кани на четвъртото издание на Академия за родители в гр. София

Бочко Ви кани на четвъртото издание на Академия за родители в гр. София

За поредна година Бочко е партньор на Академия за родители – форум, който обединява над 30 лектори и 70 организации, представящи полезна и практическа информация за отглеждането и възпитанието на децата.

Събитието ще се проведе в София на 24 февруари 2018 година в Парадайз център и е абсолютно безплатно. За да участвате, трябва само да се регистрирате. За повече информация посетете Фейсбук страницата на Академия за родители.

В залата за лекции за бременни може да научите как да се подготвите за предизвикателствата на бременноста и раждането, как уверено да се грижите за бебето от първия ден, как да съхраните личните си отношения и хармония заедно с новия член на семейството.

В залата за родители ще имате възможност да се запознаете с полезни насоки за общуването и възпитанието, как да оказвате първа помощ и да се грижите за здравето на детето, как да се справите с тръшкането и агресивните прояви.

Освен това заедно с децата си може да посетите над 20 работилници и над 30 безплатни консултации и много възможности за знания и забавление.

В дните до събитието, Бочко и Детето играе ще Ви представят интервюта с някои от лекторите на Академия за родители.

Очаквайте скоро интервю с Деси Иванова.  Тя е родител, психолог и специалист по австралийската система за ранно детско развитие КиндиРу. Според нея корените на успеха се крият в правилното развитие през първите пет години от живота на човека. Вярва, че работата ѝ създава възможност децата да разгърнат максималния си потенциал и да се превърнат в успешни възрастни.

 

 

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации