Бочко Ви кани на „Академия за родители“ във Варна на 27 октомври

Бочко Ви кани на „Академия за родители“ във Варна на 27 октомври

Бочко отново е партньор на големия форум „Академия за родители“ и сега Ви кани в град Варна  на 27 октомври 2018г. в Детски център „Мама и аз”.

Програмата е богата и полезна, както винаги!

В залата за бременни от 9.30 до 17.00ч бъдещите родители ще получат важни насоки как майката трябва да се храни по време на бременността, какво и как може да тренира, за да се поддържа във форма, каква е възможната превенция на алергиите, кои са необхомите ваксини, какви промени настъпват в зъбите и на майката, и на бебето, как да се грижим за новороденото и първи стъпки в кърменето, и др. Важен акцент в тази зала ще бъде и обсъждането как се променя семейната система и взаимоотношенията между партньорите с появата на бебето, а също и каква е ролята на бащата.

В залата за родители от 9.30 до 17.30ч лекциите ще започнат с темата за храненето на детето и ще продължат с  етапите на ранното детско развитие и как да стимулираме речта. Ще имате възможност да се запознаете с редица педагогически подходи и системи Валдорф, Монтесори, сугестопедия и метода Шулверг. Ще бъде обсъдена и темата как да направим децата си щастливи, както и да как да се справяме с детското „не“.

Заповядайте и в специалния кът за консултации на Бочко, който ще е на разположение на родителите през целия ден. Както винаги, „Академия за родители” се е погрижила извън лекциите индивидуално да може да се срещнете с представители на различни организации и да се допитате за всичко, което Ви интересува – ранно детско развитие, стимулиране на речта, здравословно хранене за цялото семейство, първа помощ при падане и задавяне, семеен бюджет, и още много.

За децата също сме предвидили забавни занимания. В арт-работилницата на Бочко малчуганите ще могат да направят собствен комикс. В още куп работилници децата ще изработят стикери за стъкло, ще  декорират моливници и рамки за снимки; ще месят хляб и ще участват в театър на трохите, ще опитат да готвят здравословно; ще направят първи стъпки в програмирането, ще свирят на музикални инструменти  и още много други изненади.

Повече информация можете да намерите на сайта на събитието. и на Фейсбук страницата.

Входът е безплатен, но местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация.

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации