Втори рожден ден  на Сдружение „Безопасни детски площадки“  с предизвикателство „С татко на детската площадка“

Втори рожден ден на Сдружение „Безопасни детски площадки“ с предизвикателство „С татко на детската площадка“

На 15 юли,  неделя, 2018 г., 09,00 -14,00 часа, Княжевска градина, гр.София Сдружение „Безопасни детски площадки“ отбелязва втория си рожден ден с предизвикателството „С татко на детската площадка“! Тази година казваме „Благодаря“ на всички татковци и родители като цяло, които играят футбол и на гоненица на поляната; поправят колела, свалят или качват деца на дървото в двора, носят кукли и колички под мишница, правят замъци в пясъка; боядисват пейки и поправят люлки!

Каним всички на неделна сутрешна игра, здравословна закуска и торта в Княжевската градина на 15 юли. Включете се в тренировки по бойни изкуства и по бейзбол, в демонстрации на стрелба с лък и по баланс по въжени инсталации, споделете как да отглеждаме по-здрави и щастливи деца, да играем заедно и безопасно онлайн и офлайн!

Радио София ще предава на живо от събитието със събеседници по актуални сериозни и забавни теми.

Вижте още на страницата на събитието във Фейсбук.

Събитието се организира с подкрепата на: SUPERMAG, Район Средец и Столична община, Млечни продукти „Жълтуша“, Асоциация „Родители“, Център за безопасен интернет, Национална мрежа за децата.

Медийни партньори: Радио София, Мама Нинджа, Радио Family, Дневникът на мама и татко, София играе, Детето играе, Попотам.

Партньори: Playground Energy, Live to Lift, Клуб по бейзбол „Юнак“, TWISTED JIU JITSU, Спортен клуб “Барансу“, Спортен клуб „ЧОУА“, Active kids.

Продукти

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации