Втори рожден ден  на Сдружение „Безопасни детски площадки“  с предизвикателство „С татко на детската площадка“

Втори рожден ден на Сдружение „Безопасни детски площадки“ с предизвикателство „С татко на детската площадка“

На 15 юли,  неделя, 2018 г., 09,00 -14,00 часа, Княжевска градина, гр.София Сдружение „Безопасни детски площадки“ отбелязва втория си рожден ден с предизвикателството „С татко на детската площадка“! Тази година казваме „Благодаря“ на всички татковци и родители като цяло, които играят футбол и на гоненица на поляната; поправят колела, свалят или качват деца на дървото в двора, носят кукли и колички под мишница, правят замъци в пясъка; боядисват пейки и поправят люлки!

Каним всички на неделна сутрешна игра, здравословна закуска и торта в Княжевската градина на 15 юли. Включете се в тренировки по бойни изкуства и по бейзбол, в демонстрации на стрелба с лък и по баланс по въжени инсталации, споделете как да отглеждаме по-здрави и щастливи деца, да играем заедно и безопасно онлайн и офлайн!

Радио София ще предава на живо от събитието със събеседници по актуални сериозни и забавни теми.

Вижте още на страницата на събитието във Фейсбук.

Събитието се организира с подкрепата на: SUPERMAG, Район Средец и Столична община, Млечни продукти „Жълтуша“, Асоциация „Родители“, Център за безопасен интернет, Национална мрежа за децата.

Медийни партньори: Радио София, Мама Нинджа, Радио Family, Дневникът на мама и татко, София играе, Детето играе, Попотам.

Партньори: Playground Energy, Live to Lift, Клуб по бейзбол „Юнак“, TWISTED JIU JITSU, Спортен клуб “Барансу“, Спортен клуб „ЧОУА“, Active kids.

Продукти

[product id=“238817″]
[product id=“2238830″]
[product id=“ 238869″]

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации