„Детето играе“ на една година!

„Детето играе“ на една година!

Няма нищо по-хубаво от рождените дни!

„Детето играе“ се роди преди точно една година. Нямаме конкретен ден, появявахме се на бял свят близо седмица. Започнахме с идеята да предоставяме полезна информация на родителите, които искат да играят активно със своите деца. С всяка следваща статия, идея и среща с интересни личности, проектът порастваше и станахме любопитни към много други теми. Откритията си споделихме с Вас, скъпи наши читатели!

Благодарим Ви, че ни се доверихте и играхте заедно с нас. Вашата подкрепа, интерес, любопитство и търсения бяха нашето вдъхновение! Надяваме се, че наистина допринасяме за вълнуващи преживявания и незабравими спомени в ежедневното общуване с децата Ви.

Благодарим и на всички автори, които решиха да споделят знанията, опита и откритията си с нас.

Благодарим на екипа на „Местенцето“ Краси, Мира и Светла, които всяка седмица изненадват със свежи идеи за игри и занимания, полезни съвети за общуването, както и със специален поглед към децата със специални нужди в рубриката „Местенцето на „Местенцето““.

Благодарим на Евелина Павлова от радио „Фемили“, която споделя с нас пътешествията си из културите по света и ред други любипитни открития в рубриката „Точката на „Радио Фемили„“.

Благодарим на Петя Дочева, инструктор по йога, която ни дава напътствия как да правим упражнения у дома в рубриката „На йога с бебе“.

Благодарим на Силвия Андреева и Елена Атанасова, инструктори по методиката на Томас Гордън „Трениране на успешни родители“, които споделят с нас ценни идеи за общуването между родителите и децата в рубриката „Учещият родител“.

Благодарим на Галена и Цветоплети от Къща за четящи хлапета „Приказка без край“, които внасят страхотно настроение с прекрасни детски песни, приказки и още куп други вълшебни идеи в рубриката „Приказка без край„.

Благодарим на Цвети Камова от „Червен хартиен самолет“, която в едноименната рубрика споделя уникални мисии за децата, базирани на популярното в бизнеса дизайн мислене.

Благодарим за споделените гледни точки  и емоции от фотографа Любомир Любенов защо е важно да снимаме децата си, интериорния дизайнер Наталия Богоева за възможните решения за детската стая, психолога Радостина Стоянова от център „РадостИ“ за рисковете в игрите, писателя Иван Раденков за бащите, които пазят детето в себе си, Ели Иванова за едно вълнуващо пътуване с деца до „Леголенд“.

Благодарим за всички вълнуващи срещи с уникални личности, от които учехме много и се вдъхновявахме за нови и нови търсения: детската писателка Савина Попова, директорката на детска Монтесори къща „Пикабу“ Анна-Мария Йоцова, Мартина Велева, който разработва уникална система за работа с деца, основана на движение, Златина Толева, която представи творческите проекти на Глобал вижън съркъл, Деян Петров проектен мениджър на националната кампания „Да бъдеш баща“, Светла Горанова, която прави математиката забавна, Надя Ножарова от Център „Съвременни родители“, Цветелина Петкова, разработила книжка за деца с мотиви от чипровските килими, Кати Драганова, която сподели с нас опита си от шиенето на „тихи книжки“, екипа на студио „Архабитс“, създатели на уникални дървени играчки.

Специално благодарим и на Мариела Станулова за възможността да споделим идеите си за игри на създаденият от нея форум „Академия за родители“.

Скъпи родители, читатели, приятели, пожелаваме Ви истински вдъхновяващи Коледни празници с много топлина, любов и усмивки. Открийте отново детето в себе си и да му дайте поле за изява, за да се случат истинските чудеса. Играйте и се забавлявайте! Нека и Новата година е изпълнена с много красиви емоции, с много радости и благоденствие!

А ние скромно си пожелаваме още много хубави рождени дни, които да споделим с Вас!

Екипът на „Детето играе“

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации