ДОСТАВКА

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес от куриерска фирма или в офис на куриера, според желанието на клиента. Доставката на поръчки над 100 лв е безплатна. Във всички останали случаи разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента или до офис на куриер се поемат от клиента.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя и празнични дни. Поръчки направени в събота, неделя и празнични дни се обработват и потвърждават в първия следващ работен ден! Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. „Детето играе“ или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, „Детето играе“ ще информира клиента за тази ситуация.

Пратката ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

„Детето играе“ предлага следните начини на разплащане:

С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – Заплащане на поръчката в брой при доставката ѝ от куриер.
С БАНКОВ ПРЕВОД – Заплащане на поръчката чрез платежно нареждане или вноска по сметка.
ЧРЕЗ ePay.bg – Заплащане на поръчката през системата на ePay.
ЧРЕЗ EasyPay – Заплащане на поръчката в офис на EasyPay или на банкомат с дебитна или кредитна карта.