Игри за път: Забавно портмоне

Игри за път: Забавно портмоне

Времето ще минава по-бързо за малчуганите, ако им приготвите портмоне, пълно с всякакви изненади. Колкото повече отделения, ципове и копчета има портмонето, толкова по-добре. Вътре може да сложите картинки, снимки, платове, панделки, акрилно огледало и каквото още Ви хрумне и е безопасно за детето.

Идеята е подходяща за деца от 1 до 5 години, но спрямо възрастта трябва да съобразите и изненадите в портмонето. На деца на 2+ и 3+ години ще им е интересно, ако им напълните портмонето с различни предизвикателства за ръцете. Ушийте им парче плат с копчета, върху които се наслагва друго парче плат с илици; добавете ципове в различен цвят и големина на зъбците, велкро лента, лентички с тик-так копчета и т.н. За по-големите деца, може да сложите задачки, картинни гатанки, стотинки за преброяване, пъзел, карти за напасване по признак, лабиринти, зрителни илюзии и т.н.

 • За път прекрасна алтернатива, с която децата ще се забавляват и по време на път е предложението на „Пирон кидсиграчка за низане „Листо“.

  Тази игра развива фината моторика на децата, а както знаем работата с фината моторика задейства центровете в мозъка, които отговарят за развитието на говора и интелекта. Играта учи на търпение и съсредоточаване.

  Препоръчителна възраст: 18+ месеца

  Освен това е забавно сам да направиш жилите на листото.

  Материал: буков и тополов шперплат, оцветен с безопасни бои на водна основа. Предлага се с торбичка от плат за съхранение и пренасяне. Размер 12 х 30 см.

  Поръчай тук.

  Тези и други играчки може да поръчате в нашия магазин.

Изпрати коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Подобни публикации