Международен семинар: Монтесори образование в 21 век

Международен семинар: Монтесори образование в 21 век

“Монтесори България”, заедно с “Nienhuis Montessori”, е домакин на международния семинар “Монтесори образование в 21ви век”, който ще се проведе от 22-ти до 24-ти април в Квадрат 500 – Национална Галерия в гр. София.

Участието на международни лектори Д-р Елизабет Матийсен (Монтесори учител, Магистър Педагогика и Невро-психолог), Д-р Уард ван де Вийвер (Магистър Педагогика) и  Крис Уилемсен (Монтесори учител и Мениджър развитие “Nienhuis Montessori”) ще допринесе за разширяване познанията на учители и родители за Монтесори образованието и обмен на опит и идеи.

Семинарът предлага дълбоко вникване в ранната детска възраст 0-3 и 3-6 години и развитие на познанието за детската личност, както на учители, така и на родители. Програмата е уникална и ще позволи на участниците, заедно с международна група от учители, да получат значителни прозрения за Монтесори принципите, развитието на малките деца, отношението и подхода на учителя и родителя, и най-новите изследвания в областта. Освен Монтесори знания, психология и практическа работа ще имате възможността да се научите да наблюдавате и да използвате дидактически материали за развитие на абстрактно мислене. Програмата на семинара Ви води към дълбоко разбиране на истинските нужди на децата, така че те да могат да развият пълния си потенциал.

За удобство на участниците, семинарът предвижда съпровождаща програма за деца до 12 години.

Таксата за участие в тридневния семинар (включва вечеря и обяд) е 130 лева за 1 участник. Таксата за 1 ден участие (събота или неделя) е 60 лева за 1 участник.

Участниците могат да се възползват от преференциалната такса при ранна регистрация до 8-ми април: 100 лева такса за 1 участник в тридневния семинар; и 50 лева такса за 1 участник за 1 ден участие.

Можете да направите регистрирация за участие като натиснете бутона по-долу регистрация до 20 -ти април 2016г. Максималният брой участници е 120.

За повече информация и регистрация, изпратете запитване на office@imontessori.bg с информация: Име на детска градина/училище, Имена на участници, Адрес, Телефонен номер и и-мейл.

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации