Мини Академия за родители в Стара Загора на 17 март

Мини Академия за родители в Стара Загора на 17 март

Каним всички настоящи и бъдещи родители в Стара Загора на 17 март  от 9:30 часа, в регионална библиотека „Захарий Княжески“ на среща с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца. Събитието е безплатно и изисква само да се регистирате за участие. Форумът предлага много полезна информация и възможност да зададете въпросите си относно здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години в един съботен ден.

Какво да очаквате?

Практически лекции

  • Посрещане на бебето и грижи за него у дома
  • Първа помощ при нараняване и задавяне на детето
  • Ранното детско развитие чрез игра и движение
  • Ранни маркери за изоставане в развитието на детето
  • Ролята на родителя и как тя се променя през различните етапи
  • Как да се справим с тръшкането

 Лични консултации

Специалистите ни ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.

Големи награди

Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото може да спечелите много полезни продукти намясто. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от Бочко и Матернеа. Допълнително, първите 50 гости на място ще получат специални награди.

Малки удобства

Предвидили сме безплатна вода, кафе, млека и други удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен.

А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.

Полезни линкове

Мини Академия за родители в Стара Загора е безплатно събитие за всички настоящи и бъдещи родители, благодарение на Бочко.

***

„Мини Академия за родители на колела“ е инициатива на Академия за родители – най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.

Изпрати коментар

Подобни публикации