На 3 години: Гривна от сламки

На 3 години: Гривна от сламки

Набавете си пакет по-широки разноцветни сламки. Поканете детето на игра. Целта Ви е да направите гривна. Първо трябва да нарежете сламките на малки парчета, които ще са удобни за низане. Покажете на детето какво се очаква от него и му предоставете ножица да продължи. Изберете ножица със заоблени върхове. След като частите са готови, пристъпете към низането. За игра може да използвате по-тясна сламка с дупица за конеца, пръчица за скара или друг вариант, безопасен за децата.

Е, красиви ли са гривните?

С тази игра се развива фината моторика на ръката, творчеството и въображението.

 • Предлагаме на Вашето внимание 2 игри за низане, създадени от германския производител на детски играчки ХАБА.

  Игра за низане с препоръчителна възраст 3+ години: „Къщата на Грета“. При нея целта е детето да подреди различните елементи (ябълки, момиченце, кученце и др.) на съответстващите места на таблото за низане, като разбира се всичко зависи от въображението на детето. С играта се развива фината моторика и сръчността на детето.

   

   

  Игра за низане с препоръчителна възраст 3+ години: „Пеперуда“. С тази игра детето трябва да украси дървен шаблон на пеперуда като „пришива“ различни елементи. Може да се работи по шаблон или по идея на детето. Освен сръчността, играта развива въображениет и творческите умения на детето.

   

  Информация за тези и други играчки, може да намерите в нашия магазин.

Продукти

Изпрати коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Подобни публикации