На 6 месеца: Бивак

На 6 месеца: Бивак

Децата обожават предмети, които шумкат и бляскат. Предлагаме Ви игра с бивачно фолио и аерофолио и смятаме, че бързо ще станат хит за Вашия малчуган.

Спасителното фолио (или още бивачно фолио. )  представлява тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това блести и шумка, функции, изключително популярни сред бебетата. Разбира се, основното му предназначение е да спасява живот, като запазва телесната топлина, но в бебешкия свят това е популярен обект за изследване и забавление. За да е безопасна играта, дайте на детето фолио с размер около 1х1м. Бивачно фолио може да намерите в големите магазини за спортни стоки.

Аерофолиото (продава се в строителните хипермаркети) предизвиква вниманието на децата със звука от пукането на балончетата и усещането при докосване и пълзене. Сложете детето да легне или да седне върху по-голямо парче аерофолио и го оставете да се придвижва по своя воля. Ако не открие какво може да прави, покажете му. Може да се забавлявате заедно да пукате балончетата на фолиото.

Важно!!!Не оставяйте детето без надзор и не позволявайте да го поднасят към устата си.

Принципи за игра от раждането до навършване на една година.

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации