Петото издание на „Академия за родители“ в София предстои!

Петото издание на „Академия за родители“ в София предстои!

Ако очакваш дете или вече си родител, ела на 23 февруари за да се вдъхновиш и да научиш най-важните неща за родителството от най-добрите специалисти от цялата страна.

Форум „Академия за родители“ тази година е на 4 нива, в 3 зали за лекции, 3 зали за практика и демонстрации, и 50+ партньорски организации, които ще те консултират на място.

Тази година в интересните лекции, безплатните консултации и практически работилници, ще дадем отговори на най-смислените въпроси, които си задаваме до седмата година.

В зона „Бременност и здраве“, ще си говорим за всичко свързано с хранене и грижа за себе си през деветте месеца, за етапите на раждането и подготовката за него, първите седмици с бебето, хранителни алергии и атопичен дерматит, безопасен детски сън и следродилната депресия.

В трите зали за практики и демонстрации, през целия ден ще можеш да пробваш изпитани тактики и пози за кърмене, бебеносене, къпане и повиване, йога и пози при раждане, както и да тренираш първа помощ при задавяне и рани.

В зали „Образование“ и „Възпитание“ ще засегнем темите за независимостта, адаптацията на детето на ново място, как да изберем градина или училище, как да научим децата да избират здравословни храни, конфликтите баба, дядо – родители, проблеми на речта, възпитание на отговорност у децата и още много.

В кътовете за консултации за настоящи и бъдещи родители, ще можеш да попиташ и да получиш съвет и информация за всичко, свързано с грижата за детската кожа, да разбереш повече за стволовите клетки и регенеративната медицина, да зададеш всеки въпрос за раждането директно на опитни акушерки, да получиш съвет за планиране на семейните финанси.

Психолози и терапевти са на разположение за семейни консултации и съвети за това как новите родители да преодолеят чувството за самота и изолираност, ще може да се консултираш относно развитието на детето, общуването, интернет, както и да получиш съвет за пренаталната стимулация и развитието на речта при децата.

Ако твоето семейство все още не е посещавало „Музейко“, сега е чудесна възможност – достъпът до детския научен център е безплатен за регистрирани гости на форума. Не пропускай да отделиш време за семейно изследване на Дървото на Музейко.

Предварителна регистрация за сутрешния или следобедния блок е задължителна.

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации