Дървени кубчета „Котка и приятели“, 18+ месеца

64.90 лв.

Комплектът съдържа 32 броя дървени елемента за строене. На някои от кубчетата са изобразени котка, мишка, жабка, калинка, слънца, стълбички, вълшебник, ключета и прозорчета. За малките архитекти са предвидени елементи с разнообразни форми: арка,полукръг, връх на кула,триъгълно покривче. Детето може всеки път да подрежда кубчетата по различен начин, което прави играта винаги интересна. Играта развива въображението, пространственото мислене и фината моторика. Изпозвайте възможността да учите детето за цветовете.

Играта съдържа: картонена кутия с размер 33.5х27.5х2.5см и 32 дървени елемента за строене
Производител: ХАБА , Германия
Препоръчителна възраст: 18+ месеца

Описание

Комплектът съдържа 32 броя дървени елемента за строене. На някои от кубчетата са изобразени котка, мишка, жабка, калинка, слънца, стълбички, вълшебник, ключета и прозорчета. За малките архитекти са предвидени елементи с разнообразни форми: арка, полукръг, връх на кула, триъгълно покривче. Детето може всеки път да подрежда кубчетата по различен начин, което прави играта винаги интересна. Играта развива въображението, пространственото мислене и фината моторика. Изпозвайте възможността да учите детето за цветовете.

Играта съдържа: картонена кутия с размер 33.5х27.5х2.5см и 32 дървени елемента за строене
Производител: ХАБА , Германия
Препоръчителна възраст: 18+ месеца

Как още може да играете?

  1. Сложете в торба разноцветни кубчета от играта. Нека детето да тегли едно и да потърси всички предмети в стаята с този цвят.
  2. Изрежете картончета в цветовете на кубчетата и сложете кубчетата в съответните цветове в торба. Поканете детето да подреди картончетата в желана от него последователност на пода. Целта е след това да тегли кубче от торбата и да го слага на съответния лист. Назовавайте цветовете. Помагайте на детето с въпроси и насоки, ако се налага.

Факти за ХАБА:

1. ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“ с фокус върху оригиналния дизайн и прецизната изработка.

2. Всички играчки се тестват в поне 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 години. Играчките за тестване се избират на случаен принцип.

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лакът на водна основа прониква на 23 мм дълочина в дървото и това не позволява боята да се лющи. Това са играчки, които поколения наред ще изглеждат като нови.

6. Всички играчки, подходящи за деца до 3+ години се лакират с лак на водна основа, за да могат да се почистват лесно.

7. В Хаба мислят за екологията и бъдещето на Земята затова материалите не се разхищават, а се използват оптимално с минимален отпадък.

Допълнителна информация

Размери33.5 × 27.5 × 5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дървени кубчета „Котка и приятели“, 18+ месеца“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.