Играчка за нанизване „Къщата на Грета“, 3+ години

49.90 лв.

Това е игра за развитие на фината моторика и сръчността на детето. Целта е детето да подреди различните елементи на съответстващите места на таблото за низане, като разбира се всичко зависи от въображението на детето.

Комплектът съдържа: 1 дъска с къща и дърво, 26 плочки за нанизване, връзки и 2 двустранни шаблона с идеи за нанизване.

Материал: дървесина, полиестер
Марка: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 3г+.

Код: 301125 Категория: Етикети: , , , Product ID: 237324

Описание

Това е игра за развитие на фината моторика и сръчността на детето. Целта е детето да подреди различните елементи на съответстващите места на таблото за низане.

Как може да играете?

  • Насърчете детето да нарисува къща и дърво с моливи или флумастри или изрежете различни геометрини фигури – кръг, правоъгълник, триъгълник, квадрат и поканете детето да ги подреди като къща и дърво и след това да ги оцвети.
  • Стимулирайте детето да Ви опише какво вижда на картинката на дъската за низане. Задавайте му въпроси, за да му помогнете.
  • Играта дава възможност и за упражняване на броенето: „Колко ябълки има на дървото?“, „Колко пиленца са кацнали на стряхата?“

Комплектът съдържа: 1 дъска с къща и дърво, 26 плочки за нанизване, връзки и 2 двустранни шаблона с идеи за нанизване.

Материал: дървесина, полиестер
Производител: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 3+г.

Факти за ХАБА:

1. ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“ с фокус върх оригиналния дизайн и прецизната изработка.

2. Всички играчки се тестват в поне 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 години. Играчките за тестване се избират на случаен принцип.

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лакът на водна основа прониква на 23 мм дълочина в дървото и това не позволява боята да се лющи. Това са играчки, които поколения наред ще изглеждат като нови.

6. Всички играчки, подходящи за деца до 3+ години се лакират с лак на водна основа, за да могат да се почистват лесно.

7. В Хаба мислят за екологията и бъдещето на Земята затова материалите не се разхищават, а се използват оптимално с минимален отпадък.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Играчка за нанизване „Къщата на Грета“, 3+ години“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.