Игра за памет с числа, 4+ години

51.90 лв.

Това е наистина забавен начин да се развива паметта и да се учи за числата. Плочките се подреждат в няколко реда и колони с цифрите надолу Детето отваря до 2 плочки на ход. Ако са еднакви ги оставя с цифрата нагоре, ако не, затваря обърнатите и отваря нови две плочки, докато открие еднаквите.

Материал: дърво
Производител: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 4+

Код: 2406 Категория: Етикети: , , , , , Product ID: 237295

Описание

Това е наистина забавен начин да се развива паметта и да се учи за числата. На плочките са изобразени цифри и картинки. Плочките се подреждат в няколко реда и колони с цифрите/картинките надолу. Детето отваря до 2 плочки на ход. Ако са еднакви ги оставя с цифрата/картинката нагоре, ако не, затваря обърнатите и отваря нови две плочки, докато открие еднаквите.

Материал: дърво
Препоръчителна възраст: 4+ години
Производител: ХАБА Германия

Как още може да играете?

  • Подредете числата от 1 до 10 и обратно.
  • Вие може да подредите редица с пропуснати числа, примерно: 1, 3, 6 и да поканите детето да добави числата на празните места.
  • Поканете детето да изтегли случайна плочка. Ако изтегли картинка, нека преброи количеството, което е изобразено и да го изпише с цифра на отделен лист. Ако изтегли цифра, нека преброи съответния брой бобчета и да ги постави върху плочката.

ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“, предлагайки оригинален дизайн и прецизна изработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Игра за памет с числа, 4+ години“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.