Игра със стикери „Океан“, 4+ години

30.96 лв.

С тази игра децата са в състояние да сътворят цяла вселена от форми и цветове, като поставят стикери върху картичките, включени в металната кутия.

Една игра от APLI Kids с висока образователна стойност, която подпомага развитието на мозъка. Различни нива на трудност, който децата преодоляват чрез надграждане на своите умения. Стимулира психомоторната дейност чрез отлепване и залепване на стикери. Развива математическата логика чрез съобразяването къде е мястото на всеки стикер, както и понятия като броене , нагоре/надолу, наляво/надясно. Помага за развитието на пространственото виждане чрез визуализиране на фигурата, която трябва да се направи. Насърчава творчеството, развива фантазията и въображението.

Комплектът съдържа: 16 картини с 8 дизайна, 8 листа пълни с различни по форма и цвят стикери, карта с примерни варианти за завършване на картините, метална кутия. Презалепващото лепило на стикерите позволява  корекции без да се поврежда картината.

Производител: Apli kids, Испания
Препоръчителна възраст: 4-8 години

Код: 15219 Категория: Етикети: , , , Product ID: 239630

Описание

С тази игра децата са в състояние да сътворят цяла вселена от форми и цветове, като поставят стикери върху картичките, включени в металната кутия.

Една игра от APLI Kids с висока образователна стойност, която подпомага развитието на мозъка. Различни нива на трудност, който децата преодоляват чрез надграждане на своите умения. Стимулира психомоторната дейност чрез отлепване и залепване на стикери. Развива математическата логика чрез съобразяването къде е мястото на всеки стикер, както и понятия като броене, нагоре/надолу, наляво/надясно. Помага за развитието на пространственото виждане чрез визуализиране на фигурата, която трябва да се направи. Насърчава творчеството, развива фантазията и въображението.

Комплектът съдържа: 16 картини за съставяне (8 различни модела с 2 картини за модел с 8 презалепващи стикери), презалепващи стикери (разнообразни форми и цветове), 1 упътване, метална кутия

Презалепващото лепило на стикерите позволява  корекции, без да се поврежда картината.

Производител: Apli kids, Испания
Препоръчителна възраст: 4-8 години

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Игра със стикери „Океан“, 4+ години“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.