Кутия за оптически ефекти, 3-8г.

65.00 лв.

Изчерпан

Това е игра за активно проучване и експериментиране. Кутията съдържа 10 части, сред които кубче с огледалце, калейдоскоп, призма с 4 карти и др. Детето ще открива цветове и форми, вълнуващи оптически ефекти. Развива се налюдателността, стимулира се любопитството и желанието да учиш нови неща.

Материал: букова дървесина
Производител: ХАБА, Германия
Препоръчителна възраст: 3-8 години

Код: 5989 Категория: Етикети: , , , Product ID: 237297

Описание

Това е игра за активно проучване и експериментиране. Кутията съдържа 10 части, сред които кубче с огледалце, калейдоскоп, призма с 4 карти и др. Детето ще открива цветове и форми и вълнуващи оптически ефекти. Развива се налюдателността, стимулира се любопитството и желанието да учиш нови неща.

Поканете детето да играете заедно. Към някои от частите то интуитивно ще открие как да играе. За други, може да предизвикате любопитството му като му покажете и след това го оставите само да експериментира.

Ако детето прояви интерес, потърсете заедно и други оптически ефекти и илюзии. Някои от тях дори може да изрисувате сами, следвайки модел.

Материал: букова дървесина
Производител: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 3-8 години

Факти за ХАБА:

1. ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“ с фокус върх оригиналния дизайн и прецизната изработка.

2. Всички играчки се тестват в поне 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 години. Играчките за тестване се избират на случаен принцип.

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лакът на водна основа прониква на 23 мм дълочина в дървото и това не позволява боята да се лющи. Това са играчки, които поколения наред ще изглеждат като нови.

6. Всички играчки, подходящи за деца до 3+ години се лакират с лак на водна основа, за да могат да се почистват лесно.

7. В Хаба мислят за екологията и бъдещето на Земята затова материалите не се разхищават, а се използват оптимално с минимален отпадък.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кутия за оптически ефекти, 3-8г.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.