Магнитна игра „Полинезия“, 3+ години

28.00 лв.

С тази игра може да пътувате до Полинезия и да се запознаете с чудните същества, живеещи там- цветни рибки, раче, птици. Детето подрежда магнитните геометрични елементи върху шаблоните, като търси съвпадение по форма и цвят. Магнитните части се почистват лесно с мокри кърпички. Отделят се без усилие от магнитната поставка, а след игра може отново да се приберат там, за да не се загубят. Играта развива сръчността и въображението на децата.

Комплектът съдържа: 37 цветни магнитни части (43 мм), 12 цветни шаблона (195 х 150 мм), магнитна дъска (180 х 225 мм)
Производител: Sepp Jeux, Франция
Препоръчителна възраст: 3+ г.

Код: ITB ANI Категория: Етикети: , , Product ID: 237812

Описание

С тази игра може да пътувате до Полинезия и да се запознаете с чудните същества, живеещи там- цветни рибки, рачета, птици. Детето подрежда магнитните геометрични елементи върху шаблоните, като търси съвпадение по форма и цвят. Магнитните части се почистват лесно с мокри кърпички. Отделят се без усилие от магнитната поставка, а след игра могат отново да се приберат там, за да не се загубят. Играта развива сръчността и въображението на децата.

Играта е от серията iOTOBO на Sepp Jeux, при която се използват специално разработени магнитни елементи в три геометрични форми. Магнитните игри и мозайки от тази серия развиват фината моторика и логическото мислене на децата.

Как още може да играете?

  1. Поканете детето да разказва истории за обитателите на Полинезийските острови. Магнитните части позволяват дори да разиграете театър, използвайки повърхността на хладилника.
  2. Потърсете още инфорамация за островите- разгледайте снимки или интересни кратки видеа. Ако за детето е интересно, може изследвате характерни танци, музика и костюми и да си направите Полинезийско парти.
  3. Извън шаблоните, детето може да очертава с молив геометричните елементи и да съставя свои фигури и да ги оцветява.

Комплектът съдържа: 37 цветни магнитни части (43 мм), 12 цветни шаблона (195 х 150 мм), магнитна дъска (180 х 225 мм)
Производител: Sepp Jeux, Франция
Препоръчителна възраст: 3+ г.

Допълнителна информация

Размери22.5 × 27 × 4 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Магнитна игра „Полинезия“, 3+ години“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.