Мишлета акробати, 2+ години

22.90 лв.

С тази игра децата с лекота учат за геометричните фигури и за цветовете. Играта съдържа шест картончета с изрисувани мишлета акробати, които изпълняват различни номера- ходят по въже, прескачат обръчи. Към тях има и 12 дървени части, които децата трябва да съобразят къде да поставят спрямо формата и цвета на картончето.

Материал: картон за картите и букова дървесина за геометричните фигури
Производител: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 2+ години

Описание

С тази игра децата с лекота учат за геометричните фигури и за цветовете. Играта съдържа шест картончета с изрисувани мишлета акробати, които изпълняват различни номера- ходят по въже, прескачат обръчи. Към тях има и 12 дървени части, които децата трябва да съобразят къде да поставят спрямо формата и цвета на картончето. Важно е да назовавате и цветовете и фигурите, когато играете и да стимулирате детето да използва новите думички.

Може да използвате играта и за двигателни игри. Теглете произволна карта и заедно с детето може да изпълните номера. Да, въжето няма да е във въздуха, но детето може да мине по ниско поставена греда или въже на земята, да се промуши през обръчи и т.н. Повече идеи за това може да намерите тук.

Използвайте картите и за да разказвате истории. Помагайте на детето като му задавате въпроси и го стимулирайте то да разказва. И Вие може да измислите приказки за смелите мишлета.

Поканете детето да прерисува или очертае на отделен лист дървените геометрични фигури. По-големите деца може да измислят и цели композиции от фигури.

Може да теглите случайна карта от тестето и да се впуснете в търсене на дадената фигура или цвят из къщи.

Материал: картон за картите за поставяне (14см х 22см)и букова дървесина за геометричните фигури
Производител: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 2+ години

Факти за ХАБА:

1. ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“ с фокус върх оригиналния дизайн и прецизната изработка.

2. Всички играчки се тестват в поне 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 години. Играчките за тестване се избират на случаен принцип.

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лакът на водна основа прониква на 23 мм дълочина в дървото и това не позволява боята да се лющи. Това са играчки, които поколения наред ще изглеждат като нови.

6. Всички играчки, подходящи за деца до 3+ години се лакират с лак на водна основа, за да могат да се почистват лесно.

7. В Хаба мислят за екологията и бъдещето на Земята затова материалите не се разхищават, а се използват оптимално с минимален отпадък.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мишлета акробати, 2+ години“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.