Настолна игра „Еднорози в облаците“, 3-99г.

23.90 лв.

Настолната игра „Еднорози в облаците“ е забавна, със състезателен характер и развива координацията око-ръка, въображението и фината моторика. От показанията на цветните зарове зависи кой ще спечели кристали или пък ще подари на другарче. Играта се печели от детето, събрало най-много кристали.

Материал: пресован картон, дървесина, плексиглас
Марка: ХАБА, Германия
Брой играчи: 2-4
Препоръчителна възраст: 3-99 години

Описание

Приказният сюжет на играта развива въображението и я прави още по-интересна за децата. Четири красиви кончета-еднорози препускат по пътечка от облачета. Най-малките ще се научат да разпознават първите символи и да различават цветовете. Малко по-големите ще се научат да броят, а който все още не е усвоил това умение разбира дали е победител по дължината на колонката от събрани кристали. Играта развива фината моторика и координацията око-ръка на децата. Тази игра е подходяща най-вече за момичета, но и момчетата ще се забавлят, прескачайки от облак на облак.

Комплектът съдържа: 1 основа за игра, 4 цветни дървени еднорога, 2 дървени зара със символи, 60 кристални облака, 1 книжка с инструкции на български език.

Материал: пресован картон, дървесина, плексиглас
Производител: ХАБА, Германия
Брой играчи: 2-4
Препоръчителна възраст: 3-99 години

Допълнителна информация

Тегло0.300 kg
Размери15.4 × 23.6 × 5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Настолна игра „Еднорози в облаците“, 3-99г.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.