press-here-bg-outline

Натисни точката

20.00 лв.

Изчерпан

Всичко е сведено до една точка, която прави вълшебства. Тя има способността да се размножава, да се движи в пространството, да се подрежда по различен начин, да се уголемява или смалява. Реално точката може всичко, стига детето да участва в процеса и да й съдейства.

Това е книга за цялото семейство, която ангажира децата да я прелистват отново и отново. Силна и много цветна, визуалната вселена, която Ерве Тюле създава, оставя малко място за текст. Картините му някак предизвикват думите … помагайки на най-малките да развиват езикови умения.

Описание

Познатата във франция „Un Livre“, станала по-известна по света като „Press here“, а сега и на българския пазар под името „Натисни точката“.

Изключителният Ерве Тюле е от авторите на детска литература, с който срещнеш ли се веднъж остава завинаги в сърцето ти. Той е илюстратор, художник, рекламист, но най-вече баща на двама синове и една дъщеря, от които черпи вдъхновението си и любовта към дестката литература. От 1994 година до днес Ерве Тюле създава над 60 книги за деца, които са истинска революция в областта на детската образователна литература.

След поредица от награди и признания за различните си книги, през 2010 година Тюле достига и своя връх издавайки завладяващата интерактивна книга, която достойно заема своето челно място като книга на годината.

Към днешна дата световният бестселър „Натисни точката“ е в топ 10 на най-продаваните детски книги, издадена на 36 езика и продадена в над 1,800,000 копия по света.

Книгата е прекрасен начин детето да учи за цветовете, за посоките „ляво и дясно“, да извършва различни движения, които развиват фината моторика на ръката, да се научи да брои като на шега, да прави разлика между малко и голямо и още куп неща.

Децата обожават тази книга, защото тя се променя от техните действия и играта се получава от само себе си, но ние винаги сме готови да дадем още идеи как може да се забавлявате заедно, вдъхновени от книгата. Ето няколко идеи за игра.

Допълнителна информация

Тегло0.300 kg
Размери22 x 2 x 22 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Натисни точката“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *