Пъзел „Моркови“, 18+ месеца

35.00 лв.

С този пъзел децата ще научат 6-те основни цвята, ще развиват фината моторика, наблюдателността, умението за свързване по признак, координацията на окото с ръката и ред други умения.

Материал: буков шперплат, оцветен с безопасни бои на водна основа.  Краищата са заоблени за безопасност при игра. Предлага се с торбичка от плат за съхранение и пренасяне. Размер 15 х 30 см.
Производител: Пирон кидс, България
Препоръчителна възраст: 18+ месеца

Важно!!! „Пирон кидс“ изработват играчките ръчно. Ако играчката не е налична, срокът за производство е 10 дни.

Описание

С този пъзел децата ще научат 6-те основни цвята, ще развиват фината моторика, наблюдателността, умението за свързване по признак, координацията на окото с ръката и ред други умения. Докато детето подрежда пъзела, назовавайте цветовете.

Как още за играете?

  • Дайте възможност на детето само да изследва елементите.
  • Сложете морковите в торбата и поканете детето да пъхне ръчичка и да извади един от тях. Нека намери мястото му дъската. Друг вариант е да тръгнете на „цветно пътешествие“, за да откриете всички предмети с този цвят у дома.
  • Измийте истински морков и го предоставете на детето за изследване и опитване.
  • Бройте морковите, докато детето реди пъзела. По-големите деца окуражавайте сами да назовават цветовете и да броят колко моркова са поставили и колко им остават.
  • Направете салата по рецепта: един жълт морков, един червен и един лилав. Рецептите „нарисувайте на отделни картончета“.
  • Нарисувайте зайчета със същите цветове като морковите и ги пратете да „напазаруват“ от градината. Жълтото зайче взима кой морков?

Материал: буков шперплат, оцветен с безопасни бои на водна основа. Предлага се с торбичка от плат за съхранение и пренасяне. Краищата за заоблени за безопасност при игра. Размер 15 х 30 см.
Производител: Пирон кидс, България
Препоръчителна възраст: 18+ месеца

Важно!!! „Пирон кидс“ изработват играчките ръчно. Ако играчката не е налична, срокът за производство е 10 дни.

Допълнителна информация

Тегло0.500 kg
Размери15 × 30 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пъзел „Моркови“, 18+ месеца“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.