Разноцветни кубчета, 1+ години

54.90 лв.

Играчката е съставена от 7 кубчета и един паралелепипет. Изработени са от дърво и пластмаса. Подходяща е за деца над 1година и предлага много възможности за проучване със своите визуални и звукови ефекти. Може да учите забавно за цветовете и формите, да строите и събаряте кули, да броите и още куб неща.

Опаковка : картонена кутия с размер:17х13х5см
Материал: дърво,пластмаса
Препоръчителна възраст: 1+ година
Производител: ХАБА Германия

Описание

Играчката е съставена от 7 кубчета и един паралелепипет. Изработени са от дърво и пластмаса. Подходяща е за деца над 1година и предлага много възможности за проучване със своите визуални и звукови ефекти.

Опаковка : картонена кутия с размер:17х13х5см
Материал: дърво,пластмаса
Препоръчителна възраст: 1+ година
Производител: ХАБА Германия

Как може да играете?

Учете по забавен начин за цветовете и формите. Назовавайте ги и окуражете детето да Ви подава кубчето в съответния цвят.

Може да построите кула и да поканите детето да я събори. Нека и детето опита, като го поканите да следва определена цветова схема: първо тъмносиньото кубче, над него светлосиньото, после червеното и т.н.

За детето ще е интересно, ако скриете кубчетата в торба и го поканите да ги изследва като ги вади едно по едно.

Факти за ХАБА:

1. ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“ с фокус върх оригиналния дизайн и прецизната изработка.

2. Всички играчки се тестват в поне 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 години. Играчките за тестване се избират на случаен принцип.

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лакът на водна основа прониква на 23 мм дълочина в дървото и това не позволява боята да се лющи. Това са играчки, които поколения наред ще изглеждат като нови.

6. Всички играчки, подходящи за деца до 3+ години се лакират с лак на водна основа, за да могат да се почистват лесно.

7. В Хаба мислят за екологията и бъдещето на Земята затова материалите не се разхищават, а се използват оптимално с минимален отпадък.

Допълнителна информация

Размери17 × 13 × 5 cm