Слончета каскадьори, 2+ години

48.90 лв.

Играта е чудесна възможност детето да развие пространственото и творческо мислене, фината моторика и най-вече да упражни търпението си. Играта се състои от 10 дървени слончета и 5 карти, показващи различни варианти на подредба.

Материал: дърво за слончетата и картон за картите
Производител: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 2+ години

Описание

Играта е чудесна възможност детето да развие пространственото и творческо мислене, фината моторика и най-вече да упражни търпението си. Комплектът се състои от 10 дървени слончета и 5 карти, показващи различни схеми на подредба.

Как още може да играете?

  • Освен по показаните схеми, детето може само да изобрети безброй други начини да подреди слончетата. Всяка игра може да е различна, с ново решение.
  • С играта детето ще учи за цветовете, броенето и работата по модел. Назовавайте цветовете и стимулирайте и детето да ги назовава като му задавате въпроси.
  • Използвайте играта и за разказване на истории. Със сигурност жълтото слонче има различен характер от синьото. Какво ще е приключението им днес? Насърчавайте детето да разказва свой вариант на история като му задавате въпроси: „Какво обича слончето?“, „Какво иска да прави днес?“, „Какво му харесва да прави?“
  • А къде живеят слоновете? Какво знаем за слоновете? С кои други животни споделят саваната? Нека играта да е повод да научите още интересни неща за животните.
  • А дали ще е интересно за детето да погледа видео или истинско цирково представление със слонове?

Материал: дърво за слончетата и картон за картите
Производител: ХАБА Германия
Препоръчителна възраст: 2+ години

Факти за ХАБА:

1. ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“ с фокус върх оригиналния дизайн и прецизната изработка.

2. Всички играчки се тестват в поне 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 години. Играчките за тестване се избират на случаен принцип.

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лакът на водна основа прониква на 23 мм дълочина в дървото и това не позволява боята да се лющи. Това са играчки, които поколения наред ще изглеждат като нови.

6. Всички играчки, подходящи за деца до 3+ години се лакират с лак на водна основа, за да могат да се почистват лесно.

7. В Хаба мислят за екологията и бъдещето на Земята затова материалите не се разхищават, а се използват оптимално с минимален отпадък.

Допълнителна информация

Тегло0.300 kg
Размери22 × 22 × 6.5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Слончета каскадьори, 2+ години“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.