Текстилни кубчета за бебета

32.90 лв.

Текстилните кубчета са идеални за малките изследователи. Всяко едно от тях е с различна текстура (мрежа, шумоляща материя, огледало, холограмно фолио и др.), цвят и звук. Кубчетата стимулират сетивата на детето и го канят да докосва, да хваща, да наблюдава и активно да проучва.

Тегло на продукта: 135 грама
Материал: памук и полиестер
Размер на кубчетата: 7.5смх7.5см
Препоръчителна възраст: 6+ месеца
Производител: ХАБА Германия

Описание

Текстилните кубчета са идеални за малките изследователи. Всяко едно от тях е с различна текстура (мрежа, шумоляща материя, огледало, холограмно фолио и др.), цвят и звук. Кубчетата стимулират сетивата на детето и го канят да докосва, разклаща, да наблюдава и проучва.

Тегло на продукта: 135 грама
Материал: памук и полиестер
Размер на кубчетата: 7.5смх7.5см
Препоръчителна възраст: 6+ месеца
Производител: ХАБА Германия

Как може да играете?

  • Откопчайте кутията и я покрийте с кърпа, така че да се вижда малко от нея. Поканете детето да проучи какво има под кърпата, да извади и изследва кубчетата. Задавайте въпроси: „Какво е това?“, „Какъв цвят е това?“, „Какво има тук?“. Насърчете детето да докосва и разклаща кубчетата.
  • Огледайте се заедно в огледалото.
  • Постройте кубчетата едно върху друго и насърчете детето да ги бутне.
  • Може да въведете понятията „вътре“ и „вън“ като поканите детето последователно да вади и поставя отново кубчетата в опаковката.
  • Когато бебето вече пълзи, може да поставите кубчетата в линия или на зигзаг, отдалечени едно от друго, за да може бебето да се придвижва и да ги изследва.
  • Поканете бебето да Ви подава кубче в определен цвят. Ако бебето се затруднява, посочете и му го подайте Вие. След това го окуражете да го предаде отново на Вас, а Вие ясно и отчетливо повторете названието на цвета.

Важно!!! Ако има моменти, в които не наблюдавате играта, прибирайте опаковката и оставете детето да играе само с кубчетата.

Интересни факти за марката:

ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали. Определят себе си като „Изобретател за деца“, предлагайки оригинален дизайн и прецизна изработка.

 

Допълнителна информация

Тегло0.135 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Текстилни кубчета за бебета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.