Радио Фемили и Детето играе – рамо до рамо на Академия за родители

Радио Фемили и Детето играе – рамо до рамо на Академия за родители

Дните се изнизват. Ще се видим на големия форум „Академия за родители“ на 27 и 28 февруари в България Мол. Усмихнати и заредени, екипите на „Радио Фемили“ и „Детето играе“ ще бъдат там, рамо до рамо и ще Ви очакват!

Какво ще се случи?

Радио Фемили: Ще вдигаме много шум. Колкото две котки на дърво. Ще има много музика и репортажи от събитието. Отново сме подготвили истински макет на пеещо радио, от което ще звучат любимите на всички нас детски песни. Ще чуете и гласчетата на децата, които съветват мама и татко , какво трябва да научат, ако отидат на Академия за родители. Любимият ни съвет е „ да пишат по-красиво”.  Хакуна Матата!

MAKET_n

Детето играе: Ние ще стартираме с лекция – ще вдъхновим хората да играят с приказките и да им придават живот. Началото е 13.40ч.

 

Радио Фемили: А ние , между 12.10 и 12.30ч. , съвместно с Медицински комплекс „Д-р  Щерев” ще проведем  кръгла маса на тема: „Модерен алгоритъм за проследяване на бременността –как си партнират  акушер-гинеколога и специалиста по фетална медицина за раждане на живо и здраво бебе“. Това ще първата,  от серия експертни кръгли маси, посветени да появата на новия живот.  Ще участват д-р Чавеева и д-р Татяна Арабаджи.  Вашите въпроси са добре дошли.

Детето играе: Поканили сме малки репортери, които ще Ви разходят и родителите, и децата из света на приказките. Ще провокираме разказвачите във Вас. Сега е Вашият миг да пренапишете познатите истории.

^E83EC0F94F433E8F536C4DA1E780D4152B6B4405896902F81F^pimgpsh_fullsize_distr

Радио Фемили: Ще задаваме много въпроси. Ще Ви върнем в детството.

Детето играе: Каним Ви да седнете при нас, за да опитате силите си в оригами. Klorane bebe са подготвили много подаръци за най-сръчните деца.

Радио Фемили: И  всеки ще си тръгне с късмет….

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации