Септемврийска Мини Академия за Родителите – Детето и Ученето

Септемврийска Мини Академия за Родителите – Детето и Ученето

“Мини Академия за Родители” е събитие за мами и татковци, искащи да направят информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си.

Като част от събитията “Подготовка за училище” в Сити Център София, тематично, по време на есенната Мини Академия за Родители на 12ти септември, разговорите ще са за Ученето.

По време на събитието, Светлана Горанова ще ви подскаже как да направим математиката забавна за децата, със Светлин Наков ще говорим за уменията на бъдещето, Стойне Василев ще даде своите съвети за това как да научим детето да управлява финансите си, Цветелина Камова пък ще ви даде идеи как да помогнем на детето да учи ефективно, а Иван Господинов ще разкаже за дигиталните ресурси в помощ на родителите и учениците.

Поканени са петима вдъхновяващи лектори, които ще споделят своя опит от работата с деца в различни сфери, ще ви вдъхновят, ще дадат полезни съвети и ще отговарят на всички ваши въпроси, а през голямото междучасие ще имате възможност да се запознаете с други родители.

Докато родителите учат, децата могат да вземат участие в работилничката по Забавна математика и да се поставят в позиция на откриватели, които имат свободата да избират, решават, грешат и да опитват отново.

Участието в Мини Академията е напълно безплатно, но е препоръчителна предварителна регистрация заради ограничения капацитет на залата: www.mini.parentacademy.bg

На 12-ти септември, събитието започва от 13:00 часа на 3-ти етаж в Сити Център София.

Изпрати коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни публикации