„Детето играе“ е сайт за родители, които искат да играят активно със своите деца. Целта ни е, предоставяйки достъпна, кратка и полезна информация, да увеличим времето за съвместна игра. Ние вярваме, че детето учи активно, когато участва в забавни игри, съобразени с неговия темп на развитие, интереси и желания.

Тъй като ние поставяме детето в центъра и се стремим то да има свобода на изява чрез играта, за нас, опита на всеки родител е безценен. Няма значение от колко време сте родители, няма значение колко деца имате, ние сме сигурни, че има какво да споделите.

Идеи за игри, ръчно изработени играчки, научен експеримент за деца, който сте провели у дома, откритие по време на разходка, спонтанно възникнали вдъхновяващи игри, Ваши собствени приказки, истории или песни за деца, всичко това е добре дошло на страниците на „Детето играе“. И не само. Може да споделите опит като родители при справянето в различни предизвикателства или отговорите на трудни въпроси, нестандартно решение, впечатления при пътуване с деца на интересни места в страната и чужбина или от местата за игра във Вашия град… Ако обичате да пишете по темите, които Ви вълнуват, ние Ви даваме възможност да го направите достояние на повече хора. Споделете и допринесете да се увеличи общността на играещите родители. Не е задължително да имате блог или сайт, за да станете автор, просто бъдете креативни и полезни.

Какви са нашите изисквания?

– Темата на статията е по Ваш избор, но е необходимо да отговаря на стила на „Детето играе“.
– Статиите трябва да са авторски, да е споделено лично мнение и опит и да не е публикувана преди това на друго място в интернет.
– Статията да не е по-кратка от 300 думи. Нямаме изискване за максимална дължина.
– Статията може да съдържа линкове към Вашия блог или сайт, но те не трябва да са повече от два и е задължително да са свързани с темата на статията.
– Статията да не е с рекламен характер – една добре написана и практически ориентирана статия може да бъде много по-полезна от какъвто и да е рекламен текст.
– Можете да ни изпратите снимки към статията, но не е задължително. Ако нямате, „Детето играе“ ще използва снимки по свое усмотрение.

Преди да се публикува една статия, редактор от „Детето играе“ ще я прегледа и одобри. Ако е необходимо ще се свърже с автора за допълнителни уточнения и редакции.

А какво печелите вие?

Като автор, Вие ще получите възможността да споделите своя опит като родител с нашите читатели, да обогатите „Детето играе“ със своето знание, да помогнете на други родители да общуват по-пълноценно със своите деца.

Ако имате детски център, център за работа с деца, детска градина, занималня, детски клуб или парти зона, ще получите и възможност за:
– Допълнителен трафик към Вашия блог или сайт;
– Материалите Ви ще достигат до многохилядната ни аудитория и всичките ни фенове в социалните мрежи;
– В края на всяка статия, карето с информация за автора, може да съдържа информация за Вас и за Вашата професионална дейност, заедно с линкове към Вашите контакти.

Изпращайте материалите си на и-мейл адрес: info@detetoigrae.com

Изпратените материали няма да бъдат използвани без Ваше позволение!