Ела и играй в свят, вдъхновен от „Цар Лъв“ на Дисни

 

Преживяване, за което дори не си мечтал! Ела в The Mall от 1 до 16 юни и се докосни до част от света на „Цар Лъв“. Филмът, белязал цяло едно поколение, не просто ще оживее пред очите ти – ти ще можеш да станеш част от него! Специално за теб и по повод новата фотореалистична версия на „Цар Лъв“ в The Mall са ти организирали нещо незабравимо.

Влез право във филма с оригиналните декори, специално изработени от създателите на филма „Дисни“. The Mall ще бъдат първите, които ще ти предоставят възможността да се докоснеш до част от света на „Цар Лъв“. Почувствай се като герой от легендарния филм и застани на лъвската скала по залез точно като Муфаса и Симба! Включи се в игрите на The Mall и докажи, че си храбър като лъв. За най-безстрашните, ще има специални изненади!

Очакват те още четене на приказки за „Цар Лъв“ всеки уикенд между 14:00-15:00 часа и изкусните актьори от детските куклени театри всяка събота от 11:00 часа.

Виж пълната програма по-долу и се присъедини към Facebook събитието, за да не пропуснеш нищо.


ПРОГРАМАТА

Всеки делничен ден:

10:00 – 22:00 часа – Photo Corner “Лъвска скала“
15:00 – 19:00 часа – Предизвикателството на „Цар Лъв“ и много изненади

Всеки уикенд:

10:00 – 22:00 часа – Photo Corner “Лъвска скала“
12:00 – 16:00 часа – Предизвикателството на „Цар Лъв“ и много изненади
14:00 – 15:00 часа – Четене на приказки – „Цар Лъв“

ВХОД: СВОБОДЕН

„Цар Лъв“ излиза в кината на 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX
Дублирана и субтитрирана версия

Гледай трейлъра тук: https://www.youtube.com/watch?v=-EjpsVdYqbA

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/